ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΙΟΝ

cmsmart virtuemart template (0)
Items: 976 In stock

Overview

Συλλογή 227 επιλεγμένων Κοινωνικών ύμνων,γνωστών καί αγνώστων μελοποιών,από τής εποχής Ιωάννου Κουκουζέλη έως και σήμερα. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ὁ Κοινωνικός ύμνος έχει επιλεγεί και συντεθεί με πολλή γνώση και ιδιαίτερη προσοχή γιατί αναφέρεται στη Θεία Κοινωνία, συνδέοντας έτσι λειτουργία και... Δείτε Περισσότερα παρακάτω

Τιμή

12,00 €

Χωρίς έξοδα Απαοστολής
Αποστέλετε ηλεκτρονικα
μέσα σε 24 ώρες

Email

Περισσότερα

Συνοπτικά

Συλλογή 227 επιλεγμένων Κοινωνικών ύμνων,γνωστών καί αγνώστων μελοποιών,από τής εποχής Ιωάννου Κουκουζέλη έως και σήμερα. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ὁ Κοινωνικός ύμνος έχει επιλεγεί και συντεθεί με πολλή γνώση και ιδιαίτερη προσοχή γιατί αναφέρεται στη Θεία Κοινωνία, συνδέοντας έτσι λειτουργία και εορτή, με σκοπό να δημιουργεί κλίμα κατάνυξης και περισυλ-λογής κατά την τέλεση της Θείας λατρείας, προετοιμάζοντας ψυχικά τους μέλλοντας να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Δεν έχουμε, λοιπόν, δικαίωμα να καταφρονούμε την τάξη της Εκκλη-σίας, που σοφά προβλέπει συγκεκριμένα κοινωνικά για ορισμένες εορτές. Ούτε απαλλάσει από την υποχρέωση της συμμορφώσεως προς αυτήν, η τυπική απαγγελία του στίχου του προβλεπόμενου Κοινωνικού, για να εκτραπεί ύστερα η ψαλμωδία σε άλλα άσχετα μέλη , επειδή αυτά μόνο γνωρίζει να ψάλλει ο χορός. Είναι δε τόση η ποικιλία των Κοινωνικών, ώστε δεν υπάρχει ποτέ κίνδυνος κορεσμού. Η Εκκλησία προέβλεψε την ανάγκη εναλλαγής και την επέτυχε κατά τον καλύτερο και πλουσιώτερο τρόπο.

Περιγραφή

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Κατεβάστε το σύνολο των περιεχομένων από εδώ

Κατεβάστε τον πρόλογο του βιβλίου από εδώ

 

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Συγγραφέας: Φώτης Θεοδωρακόπουλος
  • Αριθμός Σελίδων: 437
  • Ημερομηνία έκδοσης: Αίγιο 2013

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Συχνές Ερωτήσεις-FAQ

  1. Σε τι μορφές μπορώ να αγοράσω ένα βιβλίο;

    Το website μας σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα βιβλίο MONO σε ψηφιακή μορφή και σε μορφή pdf το οποίο θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email σας έπειτα από την εξόφληση του βιβλίου σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έντυπη μορφή του βιβλίου θα πρέπει να επικοινώνησετε με το κάταστημα μας.

  2. Πώς θα παραλάβω ένα έντυπο βιβλίο;

    Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς θα παραλάβετε το ψηφιακό βιβλίο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παραμφερή Βιβλία