ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

cmsmart virtuemart template (0)
Items: 977 In stock

Overview

Επιλογή τών πλέον κατάλληλων γιά τήν επ΄ Εκκλησίαις χρήσιν κλασικών έργων ,γνωστών και αγνώστων μελοποιών. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Λειτουργικά στην ψαλτική ορολογία λέγονται τα μέλη που απαγγέλουν οι ψάλτες , σε διάλογο με τους ιερείς , κατά την κορυφαία στιγμή της Θείας Ευχαριστίας. Ως αυτόνομες... Δείτε Περισσότερα παρακάτω

Τιμή

10,00 €

Χωρίς έξοδα Απαοστολής
Αποστέλετε ηλεκτρονικα
μέσα σε 24 ώρες

Email

Περισσότερα

Συνοπτικά

Επιλογή τών πλέον κατάλληλων γιά τήν επ΄ Εκκλησίαις χρήσιν κλασικών έργων ,γνωστών και αγνώστων μελοποιών. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Λειτουργικά στην ψαλτική ορολογία λέγονται τα μέλη που απαγγέλουν οι ψάλτες , σε διάλογο με τους ιερείς , κατά την κορυφαία στιγμή της Θείας Ευχαριστίας. Ως αυτόνομες συνθέσεις τα Λειτουργικά περιλαμβάνουν τα Κύριε ελέησον, Παράσχου Κύριε, Πατέρα Υιόν , Έλεον ειρήνης, Και μετά του Πνεύματός Σου, Έχομεν προς τον Κύριον, Άξιον και Δίκαιον, (τμήμα της Θείας Λειτουργίας που ονομάζεται Αγία Αναφορά), Άγιος Άγιος, Σε υμνούμεν, Μεγαλυνάριον Άξιον Εστίν. Οι πρώτες έντυπες μουσικές εκδόσεις παραδίδουν ως μελισματικές μελωδίες, όσον αφορά τα Λειτουργικά, μόνο το «Αγαπήσω σε Κύριε η ισχύς μου» που ψάλλεται στα αρχιερατικά συλλείτουργα κατά τον ασπασμόν, από δε την λειτουργία του Μ.Βασιλείου τα αργά «Άγιος Άγιος» και το «Σε υμνούμεν» και όχι τις άλλες απαντήσεις του χορού των ψαλτών.

Περιγραφή

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Κατεβάστε το σύνολο των περιεχομένων από εδώ

Κατεβάστε τον πρόλογο του βιβλίου από εδώ

 

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Συγγραφέας: Φώτης Θεοδωρακόπουλος
  • Αριθμός Σελίδων: 393
  • Ημερομηνία έκδοσης: Αίγιο 2014

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Συχνές Ερωτήσεις-FAQ

  1. Σε τι μορφές μπορώ να αγοράσω ένα βιβλίο;

    Το website μας σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα βιβλίο MONO σε ψηφιακή μορφή και σε μορφή pdf το οποίο θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email σας έπειτα από την εξόφληση του βιβλίου σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έντυπη μορφή του βιβλίου θα πρέπει να επικοινώνησετε με το κάταστημα μας.

  2. Πώς θα παραλάβω ένα έντυπο βιβλίο;

    Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς θα παραλάβετε το ψηφιακό βιβλίο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παραμφερή Βιβλία