ΑΕΝΑΟΣ ΚΡΗΝΗ

cmsmart virtuemart template (0)
Items: 998 In stock

Overview

Ακολουθία τού Εσπερινού,Όρθρου καί τής Θείας Λειτουργίας τής Ζωοδόχου Πηγής, μέ προσθήκη ύμνων τής Παναγίας Τρυπητής. Δείτε Περισσότερα παρακάτω

Τιμή

5,00 €

Χωρίς έξοδα Απαοστολής
Αποστέλετε ηλεκτρονικα
μέσα σε 24 ώρες

Email

Περισσότερα

Συνοπτικά

Ακολουθία τού Εσπερινού,Όρθρου καί τής Θείας Λειτουργίας τής Ζωοδόχου Πηγής, μέ προσθήκη ύμνων τής Παναγίας Τρυπητής.

Περιγραφή

ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ

Ο Σύλλογος των Ιεροψαλτών της Αιγειάλειας, κοντά στις ποικίλες ιεροψαλτικές του δραστηριότητες, από το έτος 1982 προσφέρει τις υπηρεσίες του στο λαμπρό πανηγύρι της πολιούχου του Αιγίου, της Παναγίας της Τρυπητής, την Παρασκευή της διακαινησίμου εβδομάδος.. Κάθε ιεροψάλτης - μέλος του Συλλόγου μας, νοιώθει γι'αυτό ξεχωριστή τιμή και χαρά ιδιαίτερη, όταν καλείται από τον Επίσκοπό μας κ. Αμβρόσιο και την τοπική εκκλησία να συμμετάσχει μελωδικώς αλλά κυρίως ''εγκαρδιακώς'' στην πάνδημη και πανευφρόσυνη πανήγυρη της πόλης μας στην πανέμορφη ακρογιαλιά του Κορινθιακού κόλπου. Από το απόγευμα της Λαμπροπέμπτης, που αρχίζει ο πανηγυρικός αναστάσιμος εσπερινός και συνεχίζει η ολονύκτια αγρυπνία, ο αναστάσιμος όρθρος, η θεία λειτουργία, η ακολουθούσα θεσπέσια λειτανεία, έως και την απόδοση της εορτής την εσπέρα του Θωμά, σ΄όλες αυτές τις ιερές μυσταγωγίες ο αιγιώτης ιεροψάλτης προστρέχει αγαλλομένω ποδί και προσφέρει ότι μελωδικό η θεία χάρη του έχει απονείμει.

Κατεβάστε τον πρόλογο του βιβλίου από εδώ

 

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Συγγραφέας: Φώτης Θεοδωρακόπουλος
  • Αριθμός Σελίδων: 202
  • Ημερομηνία έκδοσης: Αίγιο 2010
Μέρος Βιβλίου

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Συχνές Ερωτήσεις-FAQ

  1. Σε τι μορφές μπορώ να αγοράσω ένα βιβλίο;

    Το website μας σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα βιβλίο MONO σε ψηφιακή μορφή και σε μορφή pdf το οποίο θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email σας έπειτα από την εξόφληση του βιβλίου σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έντυπη μορφή του βιβλίου θα πρέπει να επικοινώνησετε με το κάταστημα μας.

  2. Πώς θα παραλάβω ένα έντυπο βιβλίο;

    Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς θα παραλάβετε το ψηφιακό βιβλίο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παραμφερή Βιβλία