ΜΗ ΜΕ ΠΕΤΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΣΕ ΜΕ

cmsmart virtuemart template (0)
Items: 983 In stock

Overview

Η Αγάπη. Αρχόντισσα μου τη φωνάζει ο πατέρας της. Η μητέρα της χαμογελάει και η γιαγιά της αναζητεί τον εαυτό της κοιτώντας τη στα μάτια. Τρεις γενιές γυναικών, τρείς ζωές αλληλένδετες . Αστοχίες, αμαρτίες, συνέπειες. Ο πόνος έχει κάποιο όριο; Φτάνει σε ένα τέλος ; Μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί... Δείτε Περισσότερα παρακάτω

Τιμή

4,96 €

Χωρίς έξοδα Απαοστολής
Αποστέλετε ηλεκτρονικα
μέσα σε 24 ώρες

Email

Περισσότερα

Συνοπτικά

Η Αγάπη. Αρχόντισσα μου τη φωνάζει ο πατέρας της. Η μητέρα της χαμογελάει και η γιαγιά της αναζητεί τον εαυτό της κοιτώντας τη στα μάτια. Τρεις γενιές γυναικών, τρείς ζωές αλληλένδετες . Αστοχίες, αμαρτίες, συνέπειες. Ο πόνος έχει κάποιο όριο; Φτάνει σε ένα τέλος ; Μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί που δεν μπορεί να πονέσει άλλο; Πόσο αντέχει η ψυχή και πώς; Θα μας το πουν οι ζωές τριών γυναικών.

Περιγραφή

 Η Αγάπη. Αρχόντισσα μου τη φωνάζει ο πατέρας της. Η μητέρα της χαμογελάει και η γιαγιά της  αναζητεί τον εαυτό της  κοιτώντας τη στα μάτια. Τρεις γενιές γυναικών, τρείς ζωές αλληλένδετες . Αστοχίες, αμαρτίες, συνέπειες.
Ο πόνος έχει κάποιο όριο; Φτάνει σε ένα τέλος ; Μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί που δεν μπορεί να πονέσει άλλο;  Πόσο αντέχει η ψυχή και πώς;  Θα μας το πουν οι ζωές τριών γυναικών. Τριών γενεών.  
Ο Παναγιώτης, ο υποστηρικτής πατέρας, σύζυγος, γαμπρός θα μπορέσει να διατηρήσει τη ζωή της οικογένειάς του στην απλή ήσυχη και τακτοποιημένη καθημερινότητα ή το παρελθόν θα  χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού του καθορίζοντας ένα διαφορετικό μέλλον για τον καθένα;   Θα μπορέσουν να συνυπάρξουν όπως πριν ή η επίσκεψη του παρελθόντος θα φέρει ριζικές αλλαγές;

 

Κατεβάστε ένα δείγμα του βιβλίου από εδώ

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Συγγραφέας: Νικολέττα Βέλλη
  • Αριθμός Σελίδων: 99
  • Ημερομηνία έκδοσης: Πειραιάς 2016
Μέρος Βιβλίου

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Συχνές Ερωτήσεις-FAQ

  1. Σε τι μορφές μπορώ να αγοράσω ένα βιβλίο;

    Το website μας σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα βιβλίο MONO σε ψηφιακή μορφή και σε μορφή pdf το οποίο θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email σας έπειτα από την εξόφληση του βιβλίου σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έντυπη μορφή του βιβλίου θα πρέπει να επικοινώνησετε με το κάταστημα μας.

  2. Πώς θα παραλάβω ένα έντυπο βιβλίο;

    Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς θα παραλάβετε το ψηφιακό βιβλίο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παραμφερή Βιβλία